Onze werkwijze - Krommerak

logo Krommerak
Title
Ga naar de inhoud

Onze werkwijze

Werkwijze en aanbod
Onze werkwijze bestaat uit ambulante begeleiding. Wij kijken bij de cliënt thuis tot hoe ver iemand gekomen is en bepalen samen met de cliënt wat nodig is om meer richting te krijgen met betrekking tot wonen werken, hobby’s.
 
We sluiten aan bij wat bekend is bij de cliënt, bieden een luisterend oor en bieden begeleiding bij  het traject dat wordt ingezet.

Op donderdagmiddag kunnen cliënten creatief bezig zijn in een lokaal in de Blauwe Schuit te Winsum.
Ons aanbod
Begeleiding wonen
Deze begeleiding kan bestaan uit het vinden van een woning, eventueel urgentie aanvragen, en begeleiding bij het op orde houden van de woning. Een schoon huis geeft ruimte en rust in je hoofd, waardoor je meer energie krijgt om je op andere zaken te richten.
Begeleiding werk
Gekeken wordt of werk tot de mogelijkheden behoort of dat er eerst een opleiding gevolgd of afgemaakt wordt.  Hier kan onderzocht worden wat de draagkracht van iemand is, welke talenten iemand heeft of onbenutte kwaliteiten. Welke obstakels of problemen komt iemand tegen bijvoorbeeld heeft iemand moeite met opstaan of heeft iemand elk uur een kleine pauze nodig.
Hobby/recreatie
Belangrijk om naast werk hobby’s te hebben, zodat je kunt ontspannen. We kunnen helpen om bij een sportclub te gaan of om mee te gaan naar fitness. Ook kunnen we jouw creativiteit aanmoedigen en bieden we ruimte om op donderdagmiddag te komen schilderen.
Mocht je nog meer informatie willen dan je op onze website vindt, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail om via het contactformulier op deze website.
Krommerak
tel. 06-20902686
info@krommerak.nl

© krommerak (2021)
Webdesign & onderhoud: DAD-ZZP
webdesign & onderhoud: DAD-ZZP
© krommerak (2021)
Terug naar de inhoud